Jos Koeleman, Keurslager

DE ENIGE ECHTE FRIESCHE DROGE WORST

Wij verkopen nu ook de enige echte Friesche Droge worst.
Geproduceerd door de beroemde slagers familie Spijkerman uit Akrum(Fr.)
zij maken de droge worst nog steeds met authentiek friese kruiden en echte pure streekproducten.
Wij verkopen de smaken: Madame Jeanette (pittige droge worst)Bleu Wolvega (met blauwe kaas uit) Italiaanse, Livar met venkel, Runder Fuet (100% rundvlees), Paprika Chilie, Wildzwijn, lams en de turf gerookte...
Deze worsten krijgt u in een authentiek Friesche verpakking, daar kan je dus mee aankomen op een feessie!

Abraham of Sara, een cadeau dat in de smaak valt!

Een leuk cadeau voor iemand die 50 jaar oud wordt; een Abraham of Sara! Wij kunnen de Abraham of Sara aanpassen naar uw wensen, tevens kan er een extra item aan worden toegevoegd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke fles wijn of iets dergelijks. Al het vlees wordt gevaccumeerd en voorzien van naam en houdbaarheidsdatum. Er is al een Abraham of Sara verkrijgbaar vanaf 35.00 euro. Een cadeau dat altijd in de smaak valt!(bestel artikel)

Vlees geschenkmanden

Vlees geschenkmanden

Een leuk cadeau is natuurlijk een heerlijke mand vol vlees/vleeswaren. Een cadeau dat u zo groot en duur kunt maken als uzelf wilt. Denk bijv. aan een lekkere rollade of heerlijke biefstukjes, varkenshaasjes of een mandje met verschillende worst soorten, kortom veel is mogelijk.

Keurslagers cadeau cheques

Keurslagers cadeau cheques

Wij hebben voor u verschillende Keurslager cadeaucheques in verschillende valuta( 5- 7.50- 10 15- 20 euro) deze kunt u bij alle Keurslagers in Nederland inleveren, als dat niet in de smaak valt....

Een halve meter Grillworst

Een halve meter Grillworst

Wie wil dit nu niet cadeau krijgen? Een halve meter van onze heerlijke Grillworst, mooi verpakt dus erg leuk om cadeau te geven en dat voor maar 9.95!!!(bestel artikel)

Jos Koeleman, Keurslager

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 27
1787AV Julianadorp
0223 200 000
maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten